Прочитај ми чланак

РАСУЛО У ФСС: Пантелић сменио Бјековића, поставио Теодосићевог брата!

0

Креће битка за Фудбалски савез Србије. Вршилац дужности председника ФСС Марко Пантелић је, сазнаје Моззарт Спорт, данас сменио петорицу чланова Извршног одбора и уместо њих на та места поставио своје људе, међу њима и Јована Теодосића, рођеног брата прослављеног српског кошаркаша Милоша Теодосића.

Како пише Mozzartsport, поред Јована Теодосића су у чланове Извршног одбора – у складу са овлашћењима председника предвиђеним Статутом усвојеним за мандата Славише Кокезе – промовисани и широј фудбалској јавности не толико позната имена: Југослав Југовић, Давор Јевремовић и Зоран Лекић.

YouTube

 

Са друге стране, дужности су разрешени Бранко Стојаковић, председник ФС Западне Србије, Марјан Рнић, некада први човек ОФК Бачке и председник комисије за жалбе ФСС, па бивши судија Душан Мракић, који је као и директор Бродарца Драган Илић, у Извршни одбор био делегиран као кандидат ФС Београда.

На крају, најзвучније име међу разрешенима, потпредседник Ненад Бјековић, који је био кандидат Пантелићеве опозиције за место председника ФСС у случају да прође њихов план да смене актуелног вршиоца дужности.

Сада се чека њихов одговор. План је био да се данас у Старој Пазови одржи састанак на коме би они, три дана пре заказане седнице Пантелићевог Извршног одбора, њему изгласали неповерење. Да ли је овим разрешењима план и пропао, остаје да се види…