Прочитај ми чланак

ПРОВОКАЦИЈА РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА тзв. државе Косово: Србин гледао „албанског орла“

0

Нападач Вердера Милот Рашица је прекрстио руке на грудима, симболизујући тако знак који иначе користе заговорници идеје о такозваној "Великој Албанији. А све то гледао Милош Вељковић

Скандал у Бундеслиги, промоција “велике Албаниј” се наставља. Сада је у центру пажње Милот Рашица. Наиме, у драматичној утакмици Волфсбург- Вердер, одиграној у оквиру 13. кола немачког фудбалског првенства, гости су победили са 2:3, али је највећу пажњу привукло понашање њиховог играча рођеног 1996. у Вучитрну.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Po ashtu edhe Rashica ka shënuar gol , dhe ka festuar me Shqiponjë ⚽️💪🏻👐🔥 . #rashica #gol #kosovo

Објава коју дели FanClubKosova (@fanclubkosova) дана

Рашица, који је прошао све млађе албанске селекције, а онда 2016. решио да „промени држављанство“ па заиграо за тзв. репрезентацију Косова, један од своја два гола прославио је као Гранит Џака и Ђердан Шаћири на мундијалском мечу Србија – Швајцарска

Нападач Вердера је прекрстио руке на грудима и то са широм раширеним прстима, симболизујући тако знак који иначе користе заговорници идеје о такозваној „Великој Албанији.

А да све буде горе Рашицин саиграч је наш репрезентативац, Милош Вељковић, који је одиграо цео меч у Волфсбургу.И питање како ли се он осећао у том тренутку.