Прочитај ми чланак

ПРОТЕСТ НАВИЈАЧА ПАРТИЗАНА хиљаде људи иду ка Хумској уз транспарент: Одговорност!

0

Навијачи Партизана организовали су велики протест против клупског руководства у Београду, са почетком од 18 часова на Теразијама, а дешавања уживо пратите на Спорталу.

18.24 – Преко 2000 људи се скупило на Теразијама. Још увек нису навијачи кренули ка Хумској, окупљају се око Теразијске чесме. Ту је и кошаркаш Партизана Урош Луковић.

18.10 – Неколико хиљада навијача ФК Партизан окупило се око 18 часова код Теразијске чесме одакле ће кренути ка стадиону где ће пред почетак меча против Нордсјеланда изразити протест против управе клуба.

Навијачи Партизана су у најави протеста рекли да је „догорело до ноката“ и да је време да се управа која води клуб од 2016. године напусти Хумску, не само због вишегодишњих катастрофалних резултата и шест година без титуле и четири без трофеја, већ и због „недомаћинског начина на који се руководи Партизаном“.

Дуле Вујошевић подржао протест

„Гробари“ су током суботе издали и саопштење у ком су објаснили због чега ће у овог четвртка шетати од Теразија до стадиона Партизана.

То су транспарентом и потврдили против Јавора.

Саопштење навијача

– Гробари, навијачи Партизана, љубитељи фудбала, Немамо права да будемо љути на играче Партизана! Победе и порази су саставни део фудбала а и живота генерално. Да је пријатно, није ни мало! Да смо бесни и огорчени, јесмо, до сржи – стоји на почетку саопштења.

Немају дилему присталице „црно-белих“ ко је крив за актуелно стање у клубу који шест година није освојио титулу и који је прошлу сезону окончао као тек четврти у Суперлиги.

– Адреса на коју треба усмерити сав бес је управа фудбалског клуба Партизан. Они су апсолутни кривци за положај клуба и стање у њему. Пораз од 5:0 није ни први ни последњи који ћемо доживети али се дилетантском начину вођења клуба мора стати на пут!

Због тога се надају великом одзиву свих којима је црно-бела боја на срцу.

– Позивамо све навијаче Партизана да нам се придруже на протестном скупу и шетњи коју ћемо организовати 31. августа, пре ревијалне реванш утакмице против Нордсјеланда у Београду. Скуп је код Теразијске чесме у 18 часова, после чега ћемо прошетати до стадиона ЈНА и јасно рећи шта мислимо о управи клуба. Пробудите се, активирајте се, догорело је – закључује се у саопштењу „гробара“.