Прочитај ми чланак

Пријатељи Гуровића открили шта ће кошаркаш урадити одмах после робије

0

Славни кошаркаш Милан Гуровић (44), који је у петак признао да је тукао супругу и малолетну ћерку и претио им клањем, после чега је осуђен на 10 месеци кућног затвора, развешће се након робије.

Он ће вероватно после свега оставити деци и жени стан на Новом Београду и отићи да живи на Ледине, где ће му ускоро бити завршен стан и хала. Он је с Трећим основним тужилаштвом у београду склопио споразум о кривици, по којем му је забрањено да шест месеци комуницира са супругом Тањом (43) и ћерком М. Г. (16), као и да им се приближи на мање од 300 метара.

ФОТО: Н.С.

– Кад све прође, развешће се. Он је у клопци и хоће да дише. Проблем је у томе што он хоће развод, а супруга Тања му га није дала. Тешко му је због свега што се десило, што је проглашен силеџијом и зликовцем. Он није ни дивљак, а ни психопата – рекли су његови пријатељи који сматрају да Милан није крив.

Како се сазнаје, Гуровић и фамилија имају три стана у Новом Саду.

– Гради халу на Лединама која ће бити завршена за месец дана, а тамо је већ готов стан. Кад се изађе из кућног притвора, радиће свој посао – каже извор упућен у случај.

Он је од петка увече у стану код своје мајке у Новом Саду, где ће да одслужи казну и не жели да даје никакве изјаве медијима.

– Гуровићева мајка и кум су у петак увече отишли у његов породични стан на Новом Београду по гардеробу, а његов пасторак им је изнео ствари до кола. Он се, у међувремену, чуо са својом двојицом синова, с којима нема забрану комуникације. Он своју децу много воли. Тешко му јер сматра да није крив, али није хтео да се вуче са супругом по судовима, па је потписао споразум – причају Гуровићеви познаници и пријатељи.

Они додају да Гуровићев брак не функционише дуже време, по систему топло-хладно, али да је то вече пукао, кад аму је она замерила што је тог дана ишао код мајке у Нови Сад.

– Гуровићу је то засметало и дошло је до свађе. Његова мајка није долазила код њега у стан, док је Тањина мајка била с њима. Он је Тањиног сина из првог брака прихватио као свог. Школовао га је, запослио, купио му је стан и аутомобил – истичу пријатељи бившег репрезентативца.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!