Прочитај ми чланак

ПРЕСТАНИ ДА МИ ВРЕЂАШ СЕСТРУ: Дабовићка горе него јуче испрозивала Марину Маљковић

0

Милица Дабовић, бивши капитен женске кошаркашке репрезентације Србије, поново је оптужила селекторку Марину Маљковић да је главни кривац што је нема у садашњој селекцији.

Она је у разговору за „Информер“ истакла да се повукла из репрезентације због увреда упућених њој и њеној сестри, такође репрезентативки Ани Дабовић од стране српског селектора.

– Желим да победе, свим силама их бодрим. Свим силама сам желела да будем са њима, добила сам одговор НЕ. Жао ми је што је селекторка тако реаговала. Кажу ми да су ми замерили што сам причала да је лоша атмосфера у екипи. Криво ми је што нисам део тима. На овом европском првенству овој екипи није потребан тренер. Марина прави милион грешака, није ме срамота то да признам. Правила их је и раније. То не примећујем само ја, већ сви. Не могу рећи да сам љута, него разочарана. Постала је оно што се нисам никада надала – рекла је Милица „Информеру“.

Истакла је да није погрешила што је у овом моменту решила да изнесе прљав веш у јавност.

– Рекла сам све у добром тренутку, девојке су прошле. Нећу се зауставити на овоме. Имам још пуно да кажем. Све што сам желела у животу је да будем срећана. Била сам малтретирана од стране Марине, увек ме је вређала, мене и сестру. Хтела је да будем тастер као Дајана. Не желим да је прозивам, она је таква каква је. Ја нисам изабрала тако нешто. Дајана је пљувала садашњег капитена, не може то тако.

Објаснила је и зашто се повукла из репрезентације.

– Повукла сам се јер нисам могла да слушам Марину како ми вређа сестру! Она је једва чекала да Драган Ђилас оде из савеза. Не знам зашто. Чекала је то, али јој сада не одговара ни Даниловић. Она је сама себи довољна – додао је бивши капитен Србије.

Подсетимо, изабранице Марина Маљковић пласирале су се у четвртфинале Европског првенства, где се састају са Шведском у четвртак од 20:30 часова.