Прочитај ми чланак

Преокрет: Влаховић није озбиљније повређен, биће спреман за Бразил!

0

Многе навијаче Србије забринула је вест која се појавила у појединим медијима, да су ударне игле српске репрезентације у нападу, Душан Влаховић и Александар Митровић повређени и да их неће бити на отварању Мундијала против Бразила 24. новембра.

Ипак, како сазнаје Телеграф, Влаховић није озбиљније повређен и биће максимално спреман за све изазове у Катару, почевши од утакмице против Бразила која је прва за Орлове у Дохи.

Влаховић је из предострожности пропустио последње три утакмице за Јувентус, против Лећеа и Интера у Серији А и против ПСЖ-а у Лиги шампиона, а разлог је управо то да не би ризиковао потенцијално погоршање стања пред Светско првенство у Катару.

За Александра Митровића нема потврде, нарочито не да има две поломљене кости у стопалу. Он је такође пропустио последњи меч против Манчестер Ситија, када је тренер Фулама Марко Силва рекао да није у питању озбиљнија повреда.

Ипак, када знамо Митровићев карактер, и колико му значи Србија, он би меч са Бразилом играо и са једном ногом ако треба.

Селектор Драган Стојковић Пикси још није саопштио списак коначних путника за Мундијал, очекује се да то уради у наредних неколико дана.