Прочитај ми чланак

ПРЕКО 1,3 МИЛИОНА ПРЕГЛЕДА! Миха Италијанима одржао животну лекцију

0

Србин је данас у центру пажње на Апенинском полуострву.

mihalagazeta500717020161004201650Синиша Михајловић је кратко и јасно одржао лекцију која данас одзвања читавом Италијом.

Његова конференција за медије је постала толико вирална на друштвеним мрежама да је достила преко 1,3 милиона прегледа на Фејсбуку!

Српски тренер је на конференцији за медије после победе над Фиорентином добио питање да ли је тешко 22-годишњем Марку Бенасију да се носи са притиском капитенске траке, на шта је уследио Михин одговор који одзвања Апенинима.

„Тешко је када треба да устанете свако јутро у четири, да радите од шест до краја дана, да не знате када ћете стићи кући, и да и даље немате довољно новца да платите рачуне на крају месеца. Е, то је тешко. Носити капитенску траку треба да буде задовољство и понос за сваког играча. Бенаси је срећан човек, као и сви ми који можемо да се бавимо фудбалом на овом нивоу“, испалио је Миха у свом стилу.

Ла Газета дело Спорт је ове Михине речи окачила на свом Фејсбуку и за мање од 48 сати достигла 1,2 милион прегледа и највећи број коментара и реакција.