Прочитај ми чланак

ПОТРЕСНО „Све што сам у животу стекао бих мењао за једно Андрејево здраво“

0

То су моменти када схватите да све што имате и што можете да створите не може да вам помогне и да решење не зависи од вас, контаката које имате или новца - рекао је Предраг

Бивши фудбалер и легендарни ас Предраг Мијатовић (50) је у разговору, који преноси магазин “Стори”, причао мало више о свом приватном животу.

О супрузи Анети, некадашњој манекенки, о томе како га је подржавала када је био оптужен за утају пореза од 600.000 евра, о животу са њом, како је била уз њега када му је пре 10 година преминуо син Андреј ког је, поред првенца Луке (28) добио у браку са Еленом Караман Карић…

– Анета је све што један мушкарац може да пожели. Јака је, храбра и интелигентна жена, која на најбољи могући начин уме да ме усмери и помогне ми да донесем праву одлуку. Волим да кажем како је она једно комплетно, прелепо и предобро створење. Прихватила ме је са свим манама, а мог болесног сина као да га је сама родила – рекао је Мијатовић који је са Анетом добио ћерке Наћу (21), Нину (19) и Лолу (17).

Посебно апострофира њено разумевање да живот наставе у Валенсији како би што више био поред болесног сина, који је због церебралне парализе био смештен у једној установи у том граду.

– То су моменти када схватите да све што имате и што можете да створите не може да вам помогне. Решење не зависи од вашег успеха, нити контаката или новца, једноставно сте у божјим рукама и једино вам преостаје да се молите да болест престане. Морам да признам да је читава та ситуација у великој мери утицала на моје емоционално сазревање, као и однос према успесима. Наиме, кад год би ми кроз главу пролазила еуфорија и лудило због постигнутих голова и навијача, Андреј је добијао неку од својих криза. Често је завршавао у болници, што сам схватао као опомене. У смислу: “Све ти то, друже, добро радиш, али живот је нешто потпуно друго”.

Признао је да ни 10 година касније није прошла бол због његове смрти.

– Све што сам у животу стекао мењао бих за живот, здравље или само једно Андрејево “Здраво, како си” – завршио је Мијатовић.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!