Прочитај ми чланак

ПОТРЕС У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ СРБИЈЕ Јовић слагао Тумбаковића, он га прецртао са списка!

0

Луке Јовића ни овог пута нема међу репрезентативцима Србије, а разлог је, како сазнају шпански медији - казна селектора Љубише Тумбаковића!

Проблем на релацији Тумбаковић-Јовић настао је после меча Србије и Португала у Београду, нападач Реала је тада добио само три минута са клупе, а наредни меч са Луксембургом није ни играо због наводне повреде.

Тако је, бар, пријавио селектору, па га је овај ослободио обавеза за пут у Луксембург.

Међутим, само четири дана касније био је на терену у дресу Реала, одиграо последњих седам минута меча против Левантеа, што је одмах изазвало сумње да је, ипак, са њим све у реду, и оно главно – да је био здрав и за меч са Луксембургом.

То су схватили и у стручном штабу нашег тима, па је Тумбаковић „одјавио“ Јовића за репрезентативна окупљања која су потом уследила, за Парагвај и Литванију.

Остаје да се види да ли је ово само педакошка мера коју је Тумбаковић применио на Јовићу, или оштра казна која значи и дуже одсуство из екипе, што ће свакако бити хендикеп за нашу селекцију.

Јовић је у актуелним квалификацијама био стрелац против Литваније, било је то још у јуну, а од тада је без гола и у репрезентацији и у дресу Реала, о чему су такође писали шпански медији као „горући“ проблем Мадриђана.