Прочитај ми чланак

Полиција у Амстердаму „ухапсила“ Тадића (ФОТО)

0

Капитен фудбалера Србије Душан Тадић доживео је спонтану и несвакидашњу ситуацију у Амстердаму. Наиме, лидера Ајакса и стрелца победоносног гола у победи над Лилом у гостима у Лиги Европе 2:1, зауставила је полиција по повратку у Холандију. Тадић је изашао из кола, а када су видели кога су зауставили, органи реда су Србину затражили да се сликају.

Сигурно да никоме није пријатно када га заустави полиција, без обзира на то да ли је направио неки прекршај или није. То се управо догодило Душану Тадићу који није ништа згрешио, али га је саобраћајна полиција зауставила, да ми му затим тражили да изађе из кола.

​Све је то забележио његов менаџер Милош Маленовић, који је несвакидашњу ситуацију поделио на друштвеним мрежама.

Вероватно ни сам Тадић није знао о чему се ради, али је уследио осмех полицајаца и молба да тај тренутак овековече заједничком фотографијом са капитеном Ајакса, који је први на табели Ередивизије, док се „копљаницима“ у нокаут фази Лиге Европе смеши пласман у осмини финала.

Подсетимо, Душан Тадић је недавно оборио рекорд по броју асистенција у холандском фудбалу у 21. веку, уписао их је чак 88.