Прочитај ми чланак

Полицајац који баца жене на ауто-путу комесар за БЕЗБЕДНОСТ Рукометног савеза

0

Александар Крстић, командир полицијске станице Савски венац, један је од од "јунака" јучерашњег уличарског и бахатог понашања униформисаних лица на протестима широм Србије.

Уместо да су му сви грађани исти, овај официр Вулинове полиције је бацао жене преко банкине, а на мушкарце је насртао. Да зло буде веће, реч је о комесару за безбедност Рукометног савеза Србије и човеку који би требако да штити на хиљаде жена, девојака и девојчица, које се бави овим спортом у Србији.

Уместо да чува јавни ред и мир, помахнитали мајор Крстић је заузео једну страну, бацајући неистомишљенике у страну, па шта онда очекивати од њега у Рукометном савезу, спорту којим се Србија некад поносила.

За све функције које обавља, вероватно може да захвали свом шефу Александру Вулину, који ће бити и те како поносан када види како његов послушник отима женама телефоне, избацује их из стана, пребацује преко ограде на ауто-путу, и „пакује“ их у „марицу“.

Можда је Крстић заборавио да је предедник Рукометног савеза Србије, такође, жена, Милена Делић,некада наша истакнута репрезентативка.

После свега, она би морала да најури свог комесара за безбедност јер понашањем и манирима не заслужује, не само да штити рукометашице, већ да носи униформу полицајца.