Прочитај ми чланак

ПОДНЕО ОСТАВКУ Ненад Крстић, СНС кандидат за посланика, повлачи се из КСС

0

У одбору Кошаркашког савеза Србије налази се (и прима хонорар) и Вучићева најближа сарадница Сузана Васиљевић

Ненад Ксртић је у КСС обављао функцију потпредседника задуженог за мушку кошарку, а наследио је Игора Ракочевића крајем 2020. године којем је тада истекао четворогодишњи мандат.

FOTO: Youtube

Пре доласка на место потпредседника, бивши играч Партизана, Њу Џерсија, Оклахоме, Бостона, московског ЦСКА и Ефеса био је директор млађих селекција КСС-а.

Као репрезентативац освојио две медаље за Србију, најпре сребро 2009. године на Европском првенству у Пољској, а онда је водио Србију до финала Светског првенства 2014. године у Шпанији.

„Желео бих да се захвалим свима у Савезу на указаном поверењу и изванредној сарадњи коју смо до сада имали. Ипак, услед приватних обавеза које ми сада већ одузимају превише времена, донео сам одлуку да се повучем са места потпредседника КСС и то место препустим неком другом. Овом приликом бих поручио да је за мене пре свега била част да након каријере професионалног играча служим нашој кошарци кроз рад у КСС и на тај начин овој игри вратим макар делић онога што ми је у животу дала“, истакао је Крстић за сајт КСС.