Прочитај ми чланак

Пикси прецртао Коларова, Матића, Луку, Адема…

0

Драган Стојковић је у четвртак именован за новог селектора Србије, а требало би очекивати да у среду 3. марта буде и промовисан у Фудбалском савезу и то на 56. рођендан.

„Афера Елез и Беливук“ због које је испитиван у УСБПОК-у председник Славиша Кокеза, не би требало да утичу на промоцију Стојковића који би поред стратегије на промоцији мога да објави и списак кандидата за почетак мартовских квалификација.

Foto: FSS

Није некадашњи тренер Гвангџу РФ губио време чекајући папире из Кине већ је са сарадницима, пре свих са новим директором А репрезентације Стеваном Диком Стојановићем размишљао и коју ширу групу играча да позове за утакмице против Ирске (24. март), Португалије (27. март) код куће и Азербејџана (30. март) у гостима.

Неких посебних изненађења неће бити, 90 одсто играча ће бити исто као и код Љубише Тумбаковића јер руку на срце ми боље ни немамо. Не може се рећи да је Тумба неке изостављао. Међутим, јасно је да Стојковић неће враћати у национални тим Александра Коларова, Немању Матића, Луку Миливојевића, Адема Љајића. Нису у питању само године и одлуке да не играју за национални тим код Тумбаковића, већ њихова форма и минутажа у досадашњем делу сезоне.

Капитенску траку ће извесно добити Душан Тадић, одмах до њега требало би да буде Александар Митровић, а требало би очекивати повратак Александра Пријовића, нападач Ал Итихада који је у одличној форми. Стојковић ће се ослонити на „златне“ „Новозеланђане“ и „Литванце“ јер верује да ће са њима доћи до циља.