Прочитај ми чланак

ПАРТИЗАН У ФИНАЛУ КУПА: Саша Илић донео финале

0

Саша Илић донео Партизану финале Купа Србије голом у надокнади времена!

Партизан је успео да надокнади великих 4:2 из првог меча за Чукарички и да се пласира у финале Купа Србије пошто је славио головима Антонова и Саше Илића!

Најавио је данас Мирослав Ђукић да ће Партизан од старта кренути офанзивно, али није било баш тако. Тачније, Чукарички се одлично бранио, а шанси у првих десетак минута није било.

Било је зато конфузије у одбрани Партизана, екипа Чукаричког то није искористила.

У 18. минуту добра шанса за црно-беле, данас веома опасни Ивановић који је можда био и најконкретнији играч на терену, је добио лопту од Тавамбе, али није имао снаге да шутне како треба и да погоди гол, већ је послао лопту траљаво поред гола.

Само три минута касније најбоља шанса за Партизан, након сјајне асистенције Пантића, Ђерлек се нашао у прилици, оборен је у казненом простору, а судија Мажић је показао на белу тачку. Пантић узима лопту, шутира по сред гола, Белић брани!

Јалови напади Партизана до краја полувремена, Чукарички се добро бранио и био је на 45 минута од пласмана у финале.

Имао је Чукарички добру шансу у 55. минуту након корнера Дринчића, тада је млади Марковић добро интервенисао, да би Антонов најавио оно што ће се десити у 58. минуту, шутирао је, али му је Белић одбранио.

И онда 66. минут, Ђорђе Ивановић је добро промешао одбрану гостију, послао лопту ка Антонову, а леви бек Партизана враћа наду црно-белима да могу до пласмана у финале, 1:0! Партизан је имао 25 минута да са још једним голом прослави пласман у финале, али питао се ту и Чукарички.

Десет минута након гола Ивановић је имао добру шансу, био је сам на 15 метара од гола, али је шутирао поред стативе.

У 88. минуту фантастична шанса за Партизан, Саша Илић је пропустио невероватну шансу, закаснио је на лопту, гол је био празан, али је капитен промашио!

Тада је уследила ерупција одушевљења на стадиону у Хумској, свачега је било, Јовановић и Пантић су покушавали, онда је Ђорђе Јовановић упутио лопту капитену Илићу који доноси Партизану финале купа!