Прочитај ми чланак

Партизан се договорио са новим појачањем, али…

0

Kamil-Kopunek-01Задњи везни као хлеб насушни потребан је Партизану. Црно-бели су остали без Милана Смиљанића и потрага за играчем на тој позицији је приоритет.

(Спортал.рс)
После довођења голмана Милана Лукача и десног бека Николе Аксентијевића, црно-бели покушавају са Слованом са договоре трансфер Камила Копунека (29).

Како СПОРТАЛ.РС сазнаје, црно-бели су већ договорили услове сарадње са играчем, међутим, проблем је клуб из Братиславе. Репрезентативац, који је 2010. на Светском првенству постигао погодак за Словаке минут пре краја меча са Италијанима (3:2), има још шест месеци уговора са Слованом, који захтева неколико стотина хиљада евра обештећења.

Преговори се воде интензивно и постоји још увек простор да се два клуба договоре. Једино што би могло да поквари планове шампиона Србије је чињеница да и из Казахстана постоји интересовање за Копунека.

Фудбалер Слована из Братиславе Камил Копунка напустиће Словачку овога лета, а као једна од могућих дестинација помињао се и Партизан.

Генерални директор Слована Петр Каспар рекао је словачким медијима да интересовање за задњег везног расте.

– Све је више заинтересованих. И некадашњи селектор Словачке, а сада тренер Алматија из Казахстана, Владимир Вајс жели Копунку, а постоји интерес и водећих мађарских клубова – рекао је Каспар.

Копунка је за репрезентацију Словачке одиграо 17 утакмица и постигао два гола, од тога један Италијанима на Светском првенству.