Прочитај ми чланак

ПАНТИЋ: Новака су назвали лудаком јер навија за Хрватску … То ми не иде у главу.

0

Народни посланик СНС Владимир Ђукановић извређао је најбољег српског тенисера Новака Ђоковића јер на Светском првенству у Русији навија за Хрватску.

„Навијати за земљу која је протерала српско становништво, која велича усташтво, чији играчи уз усташке песме прослављају своје победе, за земљу у којој наш народ не може да пише ћирилицом. Навијати за једну такву репрезентацију граничи се с лудилом. Ти људи су зрели за лудницу, потпуне психопате, према таквима никада нећу да имам поштовања и ту укључујем и Новака Ђоковића“, изјавио је Ђукановић.

Foto: Printskrin

Познатог спортског коментатора Милојка Пантића згрозила је изјава Ђукановића.

„Српску спортску икону су назвали лудаком због тога сто је изјавио да би волео да Хрватска буде првак света и да навија на Светском првенству за њих. Посланик СНС изјавио је да само идиоти могу навијати за Хрватску… Он је том изјавом рекао све о себи, а не о Новаку Ђоковићу или Пантићу. Да се спортска икона Новак Ђоковић проглашава идиотом, то ми не иде у главу“, истакао је Пантић гостујући у емисији „Прессинг ТВ Н1 Загреб“.

Подсетимо, Новак је у неколико наврата јасно ставио до знања да од момента кад је Србија елиминисана са Мундијала навија за селекцију Хрватске.