• Почетна
  • СПОРТ
  • Пајовић : Полувреме против Рада путоказ како до титуле
Прочитај ми чланак

Пајовић : Полувреме против Рада путоказ како до титуле

0

Pajovic9153(Спортал.рс)
Партизан је коначно дао разлога за оптимизам навијачима. У првом полувремену против Рада, у 24. колу Јелен Суперлиге Србије, црно-бели су подсетили на игре са почетка пролећног дела сезоне када су били незаустављиви.

Тренер Владимир Вермезовић је од првог минута у састав стадио некадашње „грађевинаре“ Предрага Луку, Немању Којића и Томислава Пајовића, што се на крају показало као прави потез.

– Тешко је било играти против бишег куба. Провео сам три лепе године на Бањици и вежу ме лепе успомене за тај период. Рад је показао да упркос младости екипе има изузетно организовану игру и веома добро су одиграли меч – прича Пајовић .

Игра из првог полувремена је била на нивоу тима који жели и шести пут узастопно да дође до трофеја најбољег у Србији.

– У првом делу игре смо кренули силовито, на време постигли голове и мислим да је то модел како би требало да играмо у наставку првенства.

Нема много времена за размишљање о победи, јер већ наредног викенда следи гостовање у Новом Пазару.

– Очекује нас веома тешко гостовање. „Плави“ су веома добра екипа са новим тренером Небојшом Вућићевићем. Верујем да ће стадион у Пазару бити испуњен до последњег места и неће нам бити ни мало лако, али се надам повољном резултату – подвукао је Пајовић.