Прочитај ми чланак

ОВО СУ ИГРАЧИ НА КОЈЕ МУСЛИН НЕ РАЧУНА У ХАРКОВУ, ко ће играти?

0

Славољуб Муслин неће моћи сутра да рачуна на неколико фудбалера, а ево и састава који би могао да се очекује.

Фото:  ФСС

Фото: ФСС

Седам мечева наша репрезентација је одиграла ове године, доживели смо само један пораз и то још у марту у пријатељској утакмици против Пољске, што је и била прва утакмица ове године.

Од тада, наша репрезентација не зна за пораз, везали смо седам утакмица са сасвим солидним резултатима и сада имамо право да се надамо проласку у Русију на Светско првенство.

До краја године преостала нам је још једна утакмица, играмо је против Украјине у Харкову, и она ће бити пријатељског карактера како би селектори испробали све своје играче.

Тај меч је на програму сутра, а наш тим ће бити сигурно без тројице, а то су Aлександар Коларов, Матија Настасић и Владимир Стојковић.

Матија и Владимир су добили вољно од селектора, док је Aлександар Коларов имао жељу да допутује у Харков, али има обавезе у клубу, па се Муслин није бунио јер се ради о провереном играчу.

Муслин је напоменуо да ће екипа бити ослабљена у Харкову.

„Имаћемо само три измене, али се надам да неће бити повреда“, рекао је Славољуб Муслин.

Ово дефинитивно значи да и Душан Тадић неће бити у саставу, вероватно ни на клупи за резерве, јер је доживео прелом носа у последњем мечу против Велса.

Ево и састава који ми очекујемо за меч против Украјине:

srbija-fudbal-4234
Муслин је још пре утакмице са Велсом рекао да Пешића жели да испроба у мечу против Украјинаца, али сумњамо да ће баш он почети утакмицу. Поред њега, Немања Радоја би могао да дебитује.

Меч се игра сутра од 20 часова.