Прочитај ми чланак

„Овде 95 одсто људи мисли да је коронавирус превара“

0

Одбрамбени фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек изјавио је да не верује у коронавирус.

Дегенек сматра да је то све медијски „напумпано“ и да коронавирус није јачи од обичног вируса.

„Да будем искрен, стварно искрен, мислим да 95 одсто људи овде не верује и зна да нема вируса. Ништа се не дешава. Овде 95 одсто људи мисли да је све медијска превара из разних разлога, осим стварног вируса. Много људи носи маске и рукавице, али они око мене, а посебно када тренирамо, нико од нас не верује да постоји вирус и да се нешто стварно дешава“, рекао је Дегенек за аустралијске медије.

Foto: fk crvena zvezda

„Чак и када ходате улицама или седнете у ресторан, ноћу изађете на уживо музику људи седе једни до других. Моја вереница ради у болници и зна да пуно више људи умире од обичног вируса него од коронавируса. Ваљда је коронавирус исфорсиран у медијима, порасла му је популарност и многи су се уплашили. Али не говорим превише о томе, брига ме све док се фудбал врати“, додао је.

Дегенек признаје да је узбуђен што се враћа такмичарским мечевима, већ од петка против Рада на Бањици.

„Радујем се повратку у стварни свет. Надам се да ћемо у року од месец дана имати пуне стадионе. Бод нам недостаје да освојимо титулу и надам се да ћемо то завршити све против Рада. После имамо још три утакмице, надам се да ћемо на нашем стадиону прославити титулу са навијачима“, закључио је.