Прочитај ми чланак

ОТКРИВЕНА ИМЕНА ШЕСТОРИЦЕ ХРВАТА који су учествовали у хаосу на вечитом дербију!

0

Шесторица хрватских држављања из Сплита су учествовала у хаосу на вечитом дербију и откривена су њихова имена.

Како је јавио Јутарњи лист, у нападу на „гробаре“ на јужној трибини учествовали су Иван Мишковић, Стјепан Миховиловић, Хрвоје Баковић, Јаков Подруг, Анте Фирић и Дамир Товаровић.

Према свим информацијама, последња двојица су најгоре прошла у овом крвавом обрачуну, пошто је Фирићу нагњечена лобања од задобијених батина, док је Товаровић готово остао без ува, носа и поломљено му је неколико зуба.

Стјепану Миховиловићу сломљен је нос, док је Јаков Подруг прошао је с лакшим повредама, а преостала двојица су прошла без озбиљнијих последица и нису ни ишла у болницу на преглед.

Како сазнају хрватски медији, шесторица Сплићана чак нису чланови навијачке групе Торцида, неки од њих су кикбоксери, па неки чак и бивши шампиони, али је већина повезана са хрватским криминалним миљеом.

Поред шесторице Хрвата, повреде у бруталном сукобу на југу повређени су и Грци, Македонци, Бугари…

ХРВАТИ ДОБИЛИ ПО 10.000 ЕВРА ДА НАПРАВЕ ЛОМ! Хулигани унајмљени за хаос на дербију!

Шесторица Хрвата и ко зна колико још хулигана из иностранства, добили су по 10.000 евра да би направили хаос на вечитом дербију

Како тврде хрватски медији, шесторица Сплићана, који су се дошли у Београд на позив „пучиста“, који су хтели да преотму вођење „гробарског“ југа, добили су по 10.000 евра за ту акцију, коју су умало главом платили.

На делу је у Хумској 1 била права међународна коалиција, јер су поред Хрвата, повређени и приведени и Грци, Бугари, Македонци, уз наравно српске држављане.

Како Информер сазнаје, цела екипа се окупила по позиву некадашњих вођа групе „Алкатраз“, који су пре неколико година избачени са трибине, а сада су покушали да искористе што је југ у великој мери ослабљен, да се врате на трон.