Прочитај ми чланак

Откривен кривац за Јунајтедове муке у одбрани – НЕМАЊА ВИДИЋ!

0

Прилично јасно објашњење... Многи верују да Смолинг и Џонс, који су чинили штоперски пар Јунајтеда у већем делу сезоне нису материјал за клуб, односно да су најслабија тачка одбране.

 

Због тога Мурињо као први циљ види довођење Умтитија за кога би платио клаузулу Барселони од 60 милиона евра, само треба да договори трансфер са фудбалером са чијим је агентима наводно у контакту.

У тандему са Баијом, то би деловало као сјајна замисао, али би значило да Смолинг и Џонс, или макар један од њих напуштају „Олд Трафорд“.

Фергусон их је својевремено довео као велике таленте и уложио огроман новац у ове дефанзивце.

„Криви смо Рио и ја, односно наше повреде. Рио је имао проблема са леђима, мени су отишли лигаменти, они једноставно нису имали од кога да уче“, објашњава Немања Видић.

„Доведени су да нас замене на дуже стазе, али много је тешко кад не можете да стасавате уз искусније играче. Рецимо Џонс као млад играч који игра уз неког декаду старијег би много више научио. Тај би га водио, јер са 34 године много више користите мозак него када се као млађи ослањате на снагу“, објашњава Видић који је у школи за добијање тренерске лиценце.

„Изгубите самопоуздање, без неког искуснијег размишљате о проблемима које сте направили, а нема ко да вас охрабри и упути на самом терену, накнадна објашњена не помажу толико“, објаснио је Немања Смолингове и Џонсове муке.

Али, да будемо и мало саркастични, могли су да уче гледајући Џагелку на видео снимцима, како је Мојес предлагао Видићу.