Прочитај ми чланак

Отац открио детаље, шта је још Новак поклонио дечаку (ВИДЕО)

0

Новак Ђоковић је у недељу победом над Стефаносом Циципасом стигао до друге титуле на Ролан Гаросу (19. гренд слем), а велику пажњу привукао је његов однос са једним навијачем. Два дана касније смо чули наставак и детаље приче.

Новак је поклонио рекет седмогодишњем Тому након што га је овај срчано бодрио током читавог меча.

Foto: Screeshot Youtube Inside The game

Француски сајт „Францеблеу“ је успео да дође до оца овог момка. Том је привукао пажњу када је скакао од среће након што му је Новак пружио рекет.

У том моменту се читава породица налазила на трибинама, а отац је потврдио оно о чему се спекулисало да је Том велики навијач нашег аса.

„На меч је дошао у српског мајици“, открио је његов отац.

Затим је објаснио шта се, заправо, дешавало у току меча.

„Почео је врло снажно да охрабрује Новака, који га је приметио. Успоставили су неку везу. Када је дошао да седне насупрот нас, погледао је Тома и подигао му палчеве у вис и намигнуо.“

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели le carnet de Paris (@lecarnetdeparis)

Отац је објаснио да Том не скида качкет који му је поклонио Србин.

„Био је невероватно срећан. Сигуран сам да је о томе разговарао и са пријатељима. Јутрос је желео да узме капу и однесе је у школу. То је тренутак који ће му се заувек урезати у сећање. Желео је да носи качкет и поподне на ручку. У суботу игра на турниру, мислим да ће га и тада носити.“

У понедељак се огласила и мајка дечака која је била одушевљена потезом српског аса.

„Вероватно најбољи тренутак Ролан Гароса у животу мог детета. Хвала ти Новаче за тренутак који ми се заувек урезао у памћење“, написала је мајка малог Тома.