Прочитај ми чланак

ОПЉАЧКАНА НАЂА ХИГЛ: Српској пливачици лопови однели 300 медаља!

0

Нови стрес за најбољу српску пливачицу свих времена. Нађа Хигл, некадашња светска првакиња у трци на 200 метара прсно, опљачкана је протеклог викенда, а међу стварима које су лопови однели налази се и више од 300 медаља, освојених током успешне каријере.

Ову непријатност коју је доживела, бивша пливачица поделила је с пријатељима и фановима на Фејсбуку.

– Олакшана за два бицикла, два дечја седишта и преко 300 медаља. Хвала, драги лопови – написала је иронично Нађа.

Од свега што је украдено, сигурно је да највећу вредност имају одличја са такмичења до којих је Хиглова долазила напорним радом и свакодневним одрицањима. Као што спортисти увек истичу – свака медаља је важна и свака се памти.

На позив Курира , Нађа није желела да коментарише овај немили догађај, али је истакла да верује како медаље више никада неће видети.

– Хвала на бризи. То је сигурно већ истопљено… Не бих даље коментарисала – рекла је Нађа.

Некадашња шампионка која је шокирала свет златном медаљом на Светском првенству у Риму 2009. године, данас је супруга и мајка двоје деце, а последњих неколико година води битку са опасном болести. Нађа болује од улцерозног колитиса, аутоимуног обољења које ће је пратити до краја живота. Али као и у својој каријери, ова сјајна млада жена се не предаје и пркоси својој дијагнози из дана у дан.

На питање да ли је случај пријавила полицији, Нађа Хигл није дала одговор. Према информацијама које је Курир добио из МУП, случај крађе из дома некадашње светске шампионке није пријављен.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!