Прочитај ми чланак

ОЛГА ДАНИЛОВИЋ потврдила везу са Богдановићем: Огласила се током меча са Анголом

0

Наша тенисерка и ћерка Саше Даниловића је окачила врло занимљиву поруку на Инстаграму

Фото: Олга Даниловић – Твитер

 

Месецима се већ шушка да су српски кошаркаш Богдан Богдановић и тенисерка Олга Даниловић у љубавној вези, а изгледа да смо потврду за то добили током прве утакмице Србије на Светском првенству у Кини.

„Орлови“ су разбили Анголу баш на крилима аса Сакраменто Кингса, а за време утакмице се на Инстаграму огласила управо ћерка бившег репрезентативца и садашњег председника Кошаркашког савеза Србије, Предрага Саше Даниловића.

 

Лепа Олга је на свом Инста сторију окачила слику са утакмице и то баш у тренутку када Богдан Богдановић погађа једну од својих 5 тројки, а уз то је оставила као поруку „тројка“ и срце.

Довољно рекло би се да сви помисле да је на овај начин потврдила да је њен момак један од најбољих српских кошаркаша, али и најпожељнијих спортиста.
Подсећамо да је Олга млада нада српског тениса и ћерка Саше Даниловића и водитељке РТС-а Светлане Даниловић.

Нагађања о вези између Богдана, кога Олгин отац познаје још из времена док су заједно били у Партизану, и црнокосе лепотице су почела још почетком ове године.

Foto: fiba.com

Не надајући се да ће се међу њима појавити симпатије, срели су се на једном скупу и ту је нешто „кликнуло“ међу њима. Касније су почели да се дописују и чују телефоном, све док се нису смували – рекао је својевремено извор за „Курир“ и додао да имају разлог због којег везу крију од јавности:

– Засад им у љубави цветају руже и не желе то да кваре. Управо због тога одлучили су да се не експонирају јавно и да лагано пусте да све тече својим током. За њихову везу не зна много људи, а не појављују се ни свуда заједно. Због обавеза у спорту, немају ни много времена које би могли да проведу заједно, али зато користе сваки слободан тренутак да се посвете једно другом. Богдановић се до ушију заљубио у Олгу, па му другови у шали већ спомињу женидбу. Међутим, Олга је тек крајем јануара напунила 18 година и њој је засад приоритет спортска каријера, тако да је за брак прерано – каже извор и додаје да је Даниловић упознат с тим ко му је потенцијални зет, те да је веома задовољан ћеркиним избором, баш као и његова супруга Светлана Даниловић, новинарка Спортске редакције РТС.