Прочитај ми чланак

Огласио се Терзић поводом навода о сукобу са Вазуром

0

Звездан Терзић, први човек Црвене звезде, огласио се поводом сукоба са генералним директором Партизана Милошем Вазуром.

Између Вазуре и Терзића дошло је до сукоба на редовној седници Заједнице Суперлиге и Прве лиге Србије, где се, уједно, гласало о томе да се број дозвољених странаца по мечу у Суперлиги повећа са четири на осам.

Звезда се заложила да број странаца буде повећан, док је против био Партизан, а око те теме су се посвађали Терзић и Вазура.

„Вазура лаже. Кампања се наставља. Као по старом добром обичају, научен од Вучелића и његових ученика, и овог пута Вазура лаже и злоупотребљава медијски простор. Јесте било жучне расправе због Вазуриних провокација како је Партизан дискриминисан од стране државе, и ништа више. То могу да посведоче и свих 28 представника клубова супер и прве лиге Србије који су били присутни на седници и који су гласањем, после те жучне расправе, подржали предлог Црвене звезде о повећању броја странаца и предлог да се играчи из ЕУ који играју у Србији не третирају као странци. Предлог Црвене звезде је подржало 25 клубова а против су били само 3 укључујући и Партизан. То најбоље говори о подршци коју имају предлози и дискусије ФК Црвена звезда и о статусу руководства ФК Партизан медју спортским радницима Србије. Вазура овим лажима жели да оправда свој неуспех на гласању и да одвуче медијску пажњу са успеха Црвене звезде на поменутом гласању.“, изјавио је Терзић.

                 ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!