Прочитај ми чланак

ОГЛАСИО СЕ НИКОЛА ДРИНЧИЋ: Јовичић ми је рекао да га нисам ја повредио

0

Фудбалер Чукаричког Никола Дринчић, огласио се после првенственог дуела са Црвеном звездом и повреде црвено-белог дефанзивца Бранка Јовичића, који ће паузирати 10 недеља због чега је Звезда ангажовала Срђана Мијаиловића.

Бивши играч Партизана и Краснодара са којим се Звезда састаје у плеј-офу за пласман у Лигу Европе, је истакао да су стартови попут оног са утакмице на Маракани саставни део игре.

„Ја се борим за себе као и свако други, борим се да мој клуб победи као и други. У томе увек има стартова и ја сам ломио ногу и сам. То је све жар борбе и жеља за победом. После утакмице када сам чуо да је Јовичић повређен назвао сам га да му се извиним јер није било намере, већ се све десило у жару борбе.. Он ми је рекао да га нисам ја повредио већ се повредио приликом неког другог старта. За свој клуб за који играм, за себе и другове увек ћу дати и више од максимума јер тако играм“.

 

 

Nas fudbaler Nikola Drincic vezano za povredu fudbalera Zvezde Branka Jovicica rekao je sledece: „Ja se borim za sebe kao i svako drugi, borim se da moj klub pobedi kao i drugi. U tome uvek ima startova i ja sam lomio nogu i sam. To je sve zar borbe i zelja za pobedom. Posle utakmice kada sam cuo da je Jovicic povredjen nazvao sam ga da mu se izvinim jer nije bilo namere, vec u zaru borbe.. On mi je rekao da ga nisam ja povredio vec se povredio prilikom nekog drugog starta. Za svoj klub za koji igram, za sebe i drugove uvek cu dati i vise od maksimuma jer tako igram“. Cukaricki koristi i ovu priliku da pozeli Jovicicu brz oporavak i da se vrati jaci na teren. #fkcukaricki #fudbal #football #utakmica #footballer #footballplayer #utakmica #superligasrbije @crvenazvezdafk

A post shared by FK Cukaricki (@fkcukaricki) on

Чукарички је такође искористио прилику да пожели Јовичићу брз опоравак и да се на трен врати јачи