• Почетна
  • СПОРТ
  • ОДВАЛИШЕ ИХ: Српске рагбискиње изазвале на црту новинаре и „пребиле их”! (Фото)
Прочитај ми чланак

ОДВАЛИШЕ ИХ: Српске рагбискиње изазвале на црту новинаре и „пребиле их”! (Фото)

0

939032-ragbi-devojke-i-novinari-sportska-alo-101213-ras-foto-aleksandar-dimitrijevic56

Чим кажете рагби, свако ће вам на кеца рећи да се ради о спорту који је за грубијане.

И још када вам неко придода епитет „женски“, кладимо се да одмах помислите на гомилу набилдованих девојака које се обарају на терену. Е, па гадно сте се прешли!

 939096-ragbi-devojke-i-novinari-sportska-alo-101213-ras-foto-aleksandar-dimitrijevic06

Српске рагбисткиње су јако лепе и шармантне девојке за које сигурно никада не бисте помислили да се баве овим грубим спортом када бисте их срели на улици, у градском превозу или у неком кафићу.

Џаба смо пре меча припремили хаку и одрадили склекове, лепе и шармантне црно-беле даме су нам очитале лекцију.

Дуго смо се ломили да ли да прихватимо несвакидашњи изазов, чак смо се и посвађали међусобно, јер су многи били у фазону – дај, где ћемо ми с њима… Ипак, на крају смо одлучили да стиснемо петљу и изађемо на мегдан црно-белим дамама.

Одрадили смо пар серија склекова, чак смо и хаку припремили и извели је пре меча како бисмо макар мало заплашили ривала, али није нам помогла. Сандра, Ана, Ања и Тања су нам очитале лекцију и показале да је осим петље за победу потребан таленат и литре проливеног зноја на напорним тренинзима. Мало је рећи да су нас победиле, одвалиле су нас! Све што смо успели да урадимо јесте да постигнемо есеј, а зарадили смо гомилу модрица.

939088-ragbi-devojke-i-novinari-sportska-alo-101213-ras-foto-aleksandar-dimitrijevic53

Научили смо лекцију, честитали дамама на победи и уз пиво током “трећег полувремена” ипак смо добили похвале за приказану игру.

939008-ragbi-devojke-i-novinari-sportska-alo-101213-ras-foto-aleksandar-dimitrijevic54

И да, нека нам још једном неко каже да су жене слабији пол…

Седам величанствених!

Чланице Женског рагби клуба Партизан тренутно су: Сандра Стојановић, Ања Јосифијевић, Тања Дрљацић, Милица Миладиновић, Марија Танасијевић, Маја Велиновић и Ана Бобетић (која живи на Новом Зеланду, али је у Србији на одмору и тренира са црно-белим дамама).

939090-ragbi-devojke-i-novinari-sportska-alo-101213-ras-foto-aleksandar-dimitrijevic12

Заинтересоване девојке, јавите се!

Женски рагби у Србији није толико популаран. За сада има само три екипе, које се такмиче у такозваном рагбију 7, јер за “петнаестицу” још увек нема довољан број играчица. Заинтересоване девојке које би да тренирају овај сјајан спорт могу се јавити путем имејла „[email protected]“, као и путем Фејсбук странице Женског рагби клуба Партизан.

(Ало.рс – фото: Александар Димитријевић )