• Почетна
  • СПОРТ
  • Одређене цене улазница за Партизан и Звезду; продаја од данас
Прочитај ми чланак

Одређене цене улазница за Партизан и Звезду; продаја од данас

0

Partizan-Crvena-zvezda
(Sportske.net)

Фудбалски клуб Партизан обавештава све своје навијаче да ће продаја карата за реванш меч квалификација за Лигу шампиона против Лудогореца почети у недељу.

Како је објављено на званичном сајту клуба, карте за реванш меч трећег кола квалификација биће у продаји од недеље.

Продаја улазница вршиће се на благајнама стадиона у Хумској, али и посредством компаније ТицкетЛине у улици Гаврила Принципа број 7.

До своје улазнице сви навијачи могу доћи од недеље, благајна у Хумској ће бити отворена од 10 до 18, док ће се на дан утакмице, у уторка, карте продавати до почетка меча.

Преко компаније ТицкетЛине, своју карту можете купити у термину од 12 до 18 сати у недељу и у понедељак од 9 до 19 часова.

Као што је већ познато цене карата су:

– ЈУГ/СЕВЕР 500 динара

– ИСТОК/ ЗАПАД бочни делови трибина 1000 динара

– ИСТОК/ ЗАПАД централни делови трибина 1200 динара

– ЛОЖЕ 5000 динара (само у просторијама клуба)

Из клуба подсећају да је приликом куповине карата неопходно понети неки идентификациони документ на увид и да је могуће купити највише четири улазнице по особи.

Иначе, сезонске карте за нову сезону такође ће важити и за овај меч.

Утакмица са екипом Лудогореца се игра у уторак од 20.45, а капије стадиона биће отворене од 19 сати.

Фудбалски клуб Црвена звезда одредио је цене карата за предстојећи реванш сусрет трећег кола квалификација за ЛЕ а уједно је саопштено да ће се улазнице од понедељка наћи на благајнама „Маракане“.

Вицешампион Србије покушаће наредног четвртка да надокнади минус од два гола из Одесе а сви чланови стручног штаба и фудбалери Црвене звезде од реда су истакли важност доласка што већег броја навијача на реванш са Черноморецом.

Улазнице за дуел са украјинским клубом биће пуштене у продају у понедељак, 5. августа, када ће благајне радити од 12 до 17 часова.

У уторак и среду навијачи ће моћи да купе улазнице од 10 до 17 часова док на дан одигравања утакмице благајне почињу са радом у 10 сати и биће отоворене до почетка утакмице.

Цена карата за северну и јужну трибину износи 300 динара, за источну 400, док ће улаз на западну трибину коштати 600 динара.

Из Љутице Богдана стиже информација за власнике сезонских карата да ће утакмици која се игра у четвртак 08. августа са почетком у 20 часова и 30 минута, моћи да присуствују сви они који поседују годишњу карту за сезону 2013/2014.