Прочитај ми чланак

НУРКИЋ ИСПРОЗИВАО МИНИСТРА РС Додик: Јадно, срамота ме је Јусуфа (ВИДЕО)

0

Центар Портланд Трејлблејзерса Јусуф Нуркић упутио је на Твитеру негативан коментар на рачун министра здравља Републике Српске Алена Шеранића, што је на друштвеним меррежама изазвало негативне реакције.

Нуркић је прокоментарисао изјаву Шеранића, који је рекао да у Федерацији има 29 заражених особа корона вирусом, а девет у Републици Српској, као и да је РС са Федерацијом БиХ постигла договор да се „сваког дана у турнусу од по једног сата заражене особе бити спроведене према Федерацији“.

„Чије држављанство имаш министре мој, ти и политика нисте добар спој, ал’ шта те брига, док је оваца велики број, важно је да пуном паром ради страначки строј“, написао је Нуркић.

На његову објаву реаговао је Игор Додик, председник Кошаркашког клуба Игокеа.

„И после се чуде што не навијам за БиХ. Кад имаш неког у репрезентацији попут Јусуфа једноставно те је срамота. У оваквој ситуацији показивати да неког мрзиш. Јадно“, написао је Додик.

FOTO: PRITNSCREEN/TWITTER

Поједини медији у БиХ наводе да је Нуркић „ударио на Бошњака који ради у влади РС“, док се други питају шта је Нуркићу требало да у овом тренутку шири мржњу, а трећи оцењују да је само директан.