Нови снимак славља: Весић, судија Апелационог суда и „гробаре да ка…о“ (ВИДЕО)

0

Фудбалери Црвене звезде победили су Партизан у среду са 1:0, али се велика прашина дигла у вези са њиховим слављем тријумфа над вечитим ривалом.

На прослави су били и Горан Весић, заменик градоначелника Београда, али, као што се може видети на новом видеу, радовао се и Никола Никодијевић.

Никодијевић обавља функцију председника Скупштине града у српској престоници, а ту на снимку је и Драган Милошевић, судија Апелационог суда.

Он је председник Надзорног одбора Црвене звезде и човек који седи у првом плану на клипу. Иза њега су певачица Катарина Грујић и њен изабраник, првотимац црвено-белих Марко Гобељић.

Подсећамо, Весић је због присуства прослави рекао да је Звезда кажњена због кршења епидемиолошких мера у борби против коронавируса.

У вези са овим случајем се огласио и водитељ Иван Ивановић, који је питао да ли је пријава против Звезде погрешно датирана, јер је написана дан после прославе.

Иначе, Звезда је победила голом Мирка Иванића у 58. минуту, након што је корнер са десне стране извео Гелор Канга.

 

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!