Прочитај ми чланак

НОВАКОВЕ СУЗЕ ЗБОГ КОБИЈА Ђоковић прекинуо интервју док је говорио о Брајанту

0

После победе и пласмана у полуфинале Аустралијан опена, Новак Ђоковић је заплакао на терену због свог трагично погинулог пријатеља Кобија Брајанта.

Опште је познато да су њих двојица били блиски, уосталом сам српски тенисер је само дан пре трагедија која се догодила је говорио о Брајанту и помоћи коју му је пружио својим саветима од када су се упознали, а посебно током периода опоравка од повреде лакта због које је дуго паузирао.

Foto: Printscreen/Twitter/@wwos

Зато му је Џон Мекинро и упутио прво питање после меча баш о погинулом легендарном кошаркашу и тада су покуљале емоције из Ђоковића.

– Не знам шта да кажем у овом тренутку… Ужасно… Он је један од највећих спортиста свих времена. Инспирисао је мене и многе људе на свету. Имао сам ту срећу да имам сјајан однос са њим претходних година. Увек је био ту за мене када ми је био потребан савет. Он је био мој ментор, мој пријатељ… Срцепарајуће је све то што се догодило – рекао је Новак, који је у једном тренутку заплакао и прекинуо интервју.

Најбољи српски тенисер је на овом мечу одао пошту Кобију тако што је на терен изашао у дуксерици која је на себи имала посвету за њега.