Прочитај ми чланак

Новак у чуду, прекинули му конференцију у Паризу (ВИДЕО)

0

Врло необична ситуација у Паризу док се Новак Ђоковић обраћао медијима пред први меч на Ролан Гаросу.

Једно “незгодно” питање, одговор првог тенисера света, потом прича о титули на Ролан Гаросу и ново питање које је колега почео са “Компликовано је…” и – крај.

Foto: Tviter/Olly_Paton2020

Господин који води конференцију одлучио је да то буде све и “свирао” је крај, односно прекинуо је Ђоковићево обраћање медијима.

Претходно је одговорио на питање о пандемији коронавируса који је прележао, а срећом услед промене правила не може да буде дисквалификован ако достави доказ да је већ победио Цовид-19.

“У питању су ствари на које не могу да утичем. Могу само да пробам да играм добро, да ћу бити негативан на тесту, а ако не буде негативан… Шта ћу, треба прихватити то. Стварно је тужно што су неки играчи баш тако дисквалификовани. Све је мало збуњујуће за нас. Није лако ни за саме организаторе да изађу на крај са толиком количином тестирања, а много је доказа да је било лажно позитивних резултата, не само у тенису, него иначе”, рекао је између осталог Новак.

Потом се осврнуо на освајање Ролан Гароса 2016. године…

“Сањао сам толико дуго титулу на Ролан Гаросу, губио три финала пре освајања трофеја 2016, што ми је био један од најлепших тренутака у каријери. Надам се да ће то бити и ове године”.

Чекао је Новак следеће питање и уместо тога остао у чуду. Био је прилично изненађен што је одлучено да се конференција напрасно прекине и био је врло расположен да разговара са представницима седме силе уочи првог меча на Ролан Гаросу.

“Извињам вам се људи. Било је лепо причати с вама”, поручио је Ноле.

Ђоковић ће у уторак започети поход на 18. гренд слем трофеј против Швеђанина Микаела Имера, са којим до сада није играо.