Прочитај ми чланак

Новак се опростио од Михајловића: Хвала ти на свему, твој траг је неизбрисив

0

Српски тенисер Новак Ђоковић се опростио од Синише Михајловића путем свог Инстаграм налога.

„Почивај у миру, драги Синиша .Саучешће фамилији Михајловић. Хвала ти на свему што си урадио за наш спорт, као и у Италији. Твој траг је неизбрисив“, написао је Ђоковић.

Подсећамо, ситуацију у којој се Ђоковић нашао у јануару ове године, када му је поништена виза по доласку у Аустралију, тада је прокоментарисао и бивши селектор фудбалске репрезентације Србије Синиша Михајловић.

„Тешка ситуација, по мени су организатори криви. Требало је да прате смернице Владе и да не гарантују Ђоковићу да ће играти. Ако је отишао у Аустралију, значи да су постојали услови да му се да медицинско изузеће. За мене је Ђоковић жртва, он није одговоран за ову збрку. Смешно је да првог тенисера на свету затворите у хотелу за депортацију, чак и ако би то могло да помогне да се види у каквој се ситуацији налазе људи који затраже азил. Требало је да поштују правила. На овај начин су од Ђоковића учинили да постане херој антиваксера“, казао је тада Синиша Михајловић.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Михајловић је преминуо у петак у болници у Риму, у 54. години.

Легендарни српски фудбалер и тренер биће сахрањен у понедељак 19. децембра у Риму на захтев породице.

Књига жалости поводом смрти легенде српског фудбала Синише Михајловића отворена је данас у Музеју фудбалског клуба Црвена звезда и у њу се се уписали и некадашњи играчи тог клуба.

Комеморација ће бити одржана у недељу у Медија центру стадиона „Рајко Митић“, најавио је ФК Црвена звезда.