Прочитај ми чланак

Новак се опет “уземљио”, шетао бос по Босни на 3°Ц ФОТО

0

Новак Ђоковић је после Ролан Гароса стигао у БиХ, а нова необична фотографија првог тенисера света обишла је регион.

Домаћин српском асу и његовој супрузи Јелени је професор Семир Османагић, као и приликом претходне посете Босни и Херцеговини.

Заједно су сате провели ове среде на пољима археолошког парка “Равне”, преноси “Дневни аваз“.

Ђоковићи су и сада, као и летос, боравили у Високом где се налазе “босанске пирамиде”.

Репортери “Аваза” запазили су и да је Новак одређено време ходао бос на пољима археолошког парка, и то када је температура била 3 степена Целзијуса.

Први тенисер света има обичај то да ради, јер је уз занимљиву поруку трчао бос на трави током боравка у Паризу.

“Уземљење је изузетно важно, поготово у овим ‘модерним’ временима када смо разним вештачким материјалима, које носимо на стопалима, одвојени од Мајке Земље. Увек је добар тренутак бити бос на трави, а за тенисере поготово након тренинга и мечева”, написао је Новак недавно на Инстаграму.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bare feet on the grass comfort the spirit and connects the body to the earth all at once. It’s always the right time to do it. For tennis players particularly after practice or match. Grounding yourselves is super important. Уземљење је изузетно важно,поготово у овим “модерним” временима када смо разним вештачким материјалима,које носимо на стопалима, одвојени од Мајке Земље. Увек је добар тренутак бити бос на трави а за тенисере поготово након тренинга и мечева.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on