Прочитај ми чланак

Новак са миљеницом Алије и зелених беретки, фале само Дино и Томпсон (ФОТО/ВИДЕО)

0

Свака част Новаку Ђоковићу за све што је постигао у спорту, за све хуманитарне донације. И то што приближава народе бивше Југославије је за похвалу. Али, састати се у севдаху са Ханком Палдум, миљеницом Алије Изетбеговића и зелених беретки је свесно или несвесно пљување по српским жртвама у Босни и Херцеговини.

Да ли Новак Ђоковић зна са ким се састао током своје посете у БиХ? Зашто пристаје да га удбашка братија, која није прекинула односе ни после распада земље, увлачи у живо блато из којег се тешко излази. Шта је следеће, летовање са Дином Мерлином, гостовање на концерту Томпсона?

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uvijek sam govorila da ljudima ne treba puno kako bi usrećili jedni druge.. Hvala mom prijatelju Semiru Osmanagiću na pozivu kako bih provela jedno prelijepo popodne u posjeti bosanskim piramidama u drušvu ljudi koji oplemenjuju život na ovoj planeti ♥️ @djokernole

Објава коју дели Hanka Paldum official (@hankapaldum_official) дана

Постоји велики број сведочења да је Ханка Палдум мучила српске заробљенике у логорима у Сарајеву од 1992. до 1995. године. За њу се наводи и да је била чланица Зелених беретки те да је узимала таоце и учествовала у стварању логора у Основној школи “Слободан Вуковић”. У том је логору, додаје, учествовала у мучењу жена.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zapjevali smo zajedno čuvenu “Crne kose” koju @djokernole voli 💕

Објава коју дели Hanka Paldum official (@hankapaldum_official) дана

Удбашки сатанисти, који су заправо и подгрејали мржњу међу обичним људима у бившој Југославији, сада кувају нови лонац у којем би по нечијем интересу, када то буде било потребно, требало поново да прокључа и да страда обичан народ. Неморално је да можда и најбољи спортиста света учествује у таквој гадости. Без обзира на то какве су уцене.