Прочитај ми чланак

Новак објаснио зашто носи зелену опрему (ФОТО)

0

За шампионски поход - нова опрема. Прошле године, плава, а ове године - зелена. Новак Ђоковић опет верује да ће бити победничка.

Како год било, „Лакост“ формира нову моду, а колико у свему томе учествује Новак Ђоковић, открио је новинарима после касне победе у првом колу против Јана Ленарда Штруфа.

Фото: Танјуг/AP Photo

Новака смо питали да ли су можда и он и Душан Лајовић на почетку ове године под неким утицајем Григора Димитрова, на шта се он само насмејао.

„Бугарска!“, узвикнуо је Новак у навијачком маниру и насмејао се.

„Не знам, тако је испало. Када кажете за Дуција, мислим да је Фила направила најбољу колекцију до сада, нисам био њихов љубитељ, али ова је одлична. Лепо Дуцију стоји и надам се да ће му донети срећу на терену…“, поручио је Новак.

Наравно, сваки спортиста, па чак и када је под уговором, има одређену дозу утицаја на то какву опрему ће носити. Сигурно је да сугерише шта му одговара, а шта не, а конкретно у овом случају, открио је како је то код њега.

“Учествовао сам у процесу, али конкретно, добијем неколико опција, онда могу да кажем које су ми преференце, дам свој коментар, али коначну одлуку доносе они. Лакост има нови принт крокодила и врло је интересантан, дигитални крокодил га зовемо, то покушавају да пласирају кроз мене као амбасадора бренда, желе да буду мало модернији. Они су врло традиционалан бренд и морају да задрже скоро 100 година дугу традицију, али хоће и да се приближе млађим генерацијама“, поручио је Ђоковић.

Плаво или зелено, свеједно је, само да побеђује.