Прочитај ми чланак

Новак Ђоковић иде на Косово; „Домовина је лепа“ ФОТО

0

Супруга првог тенисера света Новака Ђоковића Јелена Ђоковић борави у посети на Косову и Метохији.

Она је у оквиру рада фондације која носи име српског тенисера, заједно с представницима фондације „Ана и Владе Дивац“ и Моханђи посетила манастире Пећку патријаршију, Високе Дечане и Велику Хочу.

Јелена је играла тенис са малишанима, а новинарима локалног портала „Гораждевац“ поручила је да је за њу најјачи утисак, да су људи који су их дочекали били пуни љубави.

„Новаку ћу пренети да му је лепа домовина као и мени. Ја сам овде дошла једном другом приликом али он долази са мном већ за коју недељу“, рекла је у Великој Хочи Јелена Ђоковић. Она је истакла и да се постоји намера да се помогне људима који живе на Космету.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели @bisermetohije (@bisermetohije)

„Ми овде имамо вољу али је само питање како ћемо то да реализујемо. Ево дошла сам овде са Аном и Владе Дивац фондацијом и са Моханђијем да упознамо људе са којима можемо да сарађујемо и да направимо неке лепе ствари за нашу децу овде“, додала је Јелена. На крају посете 55 ђака ОШ „Светозар Марковић“ у Великој Хочи добило је поклоне, као мали знак пажње ове три организације, а директор школе Марко Спасић се захвалио гостима.

„Хвала фондацијама Ана и Владе Дивац, Новак Ђоковић и Моханђи што су издвојили време и посетили нас и нашу школу. Очекујемо даљу сарадњи и хвала им на издвојеном времену“, поручио је Спасић.