Прочитај ми чланак

Новак Ђоковић ће играти Дејвис куп за Србију!

0

Српски тенисер Филип Крајиновић открио је да ће Новак Ђоковић играти за Србију у Дејвис купу ове године, све како би покушали да дођу до нове "салатаре" и како би донели још радости у Србију.

Познато је да Новак Ђоковић одмара после згуснутог распореда и играња на Ролан Гаросу, Олимпијским играма и Ју-ес опену, те се не зна колико ће одмарати и колико ће турнира прескочити, али једно је сигурно, он ће бранити национални дрес своје земље у Дејвис Купу. Ову тајну је одао Филип Крајиновић.

– Желео бих да три турнира које ћу играти искористим да што више дигнем форму пред Дејвис куп на који ћемо ми путовати у најјачем саставу јер желимо да пробамо да освојимо ‘салатару’ баш као и 2010. Хоћу да будем у најбољој форми пред тај турнир, најпре у Инсбруку, а онда и у Мадриду у полуфиналу и финалу. Путујемо на челу са Новаком, и сигурно је да не идемо тамо да губимо. Договорили смо се да играмо сви и да пробамо да освојимо пехар – рекао је Крајиновић.

Подсетимо, Дејвис куп ће се ове године одржавати у периоду од 25. новембра до 5. децембра, док ће се такође и по први групна фаза одиграти у три различите земље, да би се касније завршна фаза одиграла у Мадриду. Наша репрезентација ће групну фазу играти у Аустрији, у групи са домаћином и Немачком.