Прочитај ми чланак

Ноле се из карантина обратио Србији и Кини, молитвом с Острога и важним апелом

0

Новак Ђоковић са породицом проводи дане самоизолације, а на друштвеним мрежама је објавио како изгледају моменти са супругом Јеленом и децом Таром и Стефаном.

Он је објавио и молитву са Острога, која довољно говори о актуелном тренутку борбе против корона вируса.

– Молитва са Острога: Да бисмо добили нешто што никада нисмо имали, морамо учинити нешто што никада нисмо учинили. Када нам Бог узима нешто што не можемо схватити, он нас не кажњава, већ нам отвара руке да примимо нешто још боље. Божја Воља нас никада неће одвести негде где нас Божја Милост неће заштити. Боже, уђи у моју кућу и одузми све моје бриге и болести, лечи и бдиј надамном и мојом породицом, у божје име. Амин.

Поред тога, он је у још једној објави објавио лекаре који држе важну поруку.

– Ко остане кући, херој је прави, много мање посла свима нама прави.

На крају саопштења, Новак је посебну поруку захвалности упутио Кини, земљи која је непроцењиво помогла Србији, а у којој је највољенији тенисер и редован освајач турнира у Пекингу и Шангају.

– Велика захвалност свим земљама које се узајамно помажу у овим тешким тренуцима. Република Кина која је велику муку претрпела у борби са вирусом, шаље несебично своју помоћ Србији, кроз своје медицинске стручњаке и опрему која ће много значити!