Прочитај ми чланак

НОЋ СТРАВЕ У РИМУ: Рус убоден ножем, туче и хапшења, једном навијачу ампутирана…

0

Руски фудбалски навијач задобио је убод ножем у близини стадиона "Олимпико" у Риму, док су још две особе претучене, јавља агенција АНСА, што је само део ужасних сцена које су се десиле у престоници Италије

Руски фудбалски навијач задобио је убод ножем у близини стадиона „Олимпико“ у Риму, док су још две особе претучене, јавља агенција АНСА, што је само део ужасних сцена које су се десиле у престоници Италије пре и после утакмице између Роме и московског ЦСКА.

Италијански лист „Месађеро“ наводи да су два руска и један италијански фудбалски навијач ухапшени у Риму након туча које су избиле уочи почетка утакмице између руског ЦСКА и италијанске Роме.

Раније током дана, руска амбасада у Риму саопштила је да је око 30 људи, међу којима су и руски фудбалски навијачи који су кренули на стадион „Олимпико“ да гледају утакмицу Рома – ЦСКА, повређено када се покварио механизам покретних степеница у метроу, наводи руска агенција. 

Римски лист „Месађеро“ наводи да се несрећа десила у време највећег шпица у 19 часова и да је једном од Руса ампутирана нога.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Clash between Roma and CSKA hooligans. CSKA fan was seriously injured with a knife / Столкновение между хулиганами Ромы и ЦСКА. Один из фанатов ЦСКА получил серьёзное ранение ножом 22.10.2018 🇮🇹 / #ultras #hooligans #tifo #cska #cskamoscow #цска #asroma

Објава коју дели Hooligns News (@hooligansnews) дана

Део навијача био је заробљен међу комадима метала, а дневник наводи се да су руски навијачи трчали у паници уз степенице ка излазу са станице обарајући људе који су силазили ка метроу, због чега је било још повређених.

Анса наводи да је једном од навијача ампутирана половина стопала, док је други одведен у болницу због лома костију. 

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!