Прочитај ми чланак

Никола Јокић добио ћерку – дао јој необично српско име

0

Српски кошаркашки ас Никола Јокић данас је постао отац.

Супруга МВП-а НБА лиге на свет је донела девојчицу Огњену.

Foto: AP

Никола Јокић, оженио се прошле године са својом изабраницом Наталијом Маћешић, која је кошаркашева љубав из средње школе. Венчање се одржало у Сомбору.

Упознали су се преко заједничких пријатеља испред једног кафића. Почели су дружење, а након шест месеци ушли су у везу. Први већи проблем у њиховој вези био је када је Наталија због студија напустила Србију, што је толико утицало на Николу који је чак желео и да остави кошарку, како је једном рекао Дејан Милојевић.

Убрзо након њеног одласка, уследио је и Николин аганжман у НБА лиги, тако да је пар годинама био нераздвојан.

Често се о њима говори као о „диву и палчици“ – Никола је висок 213 центиметара, док је његова супруга висока 173 центиметара.

Подсетимо, Јокић је управо због трудноће своје изабранице решио да откаже играње за српску репрезентацију ове године.

„На моју велику жалост, ово је тренутак када морам да саопштим да и поред огромне жеље, нисам у могућности да наступам за репрезентацију. Једноставно, стање мог тела изискује дуже одсуство са терена ради опоравка. То је став и сугестија клуба и једна неминовност коју морам да прихватим. Убеђен сам да момци и без мене имају квалитет да направе резултат који ће нам свима донети много радости“, рекао је Јокић.