Прочитај ми чланак

НЕВЕРОВАТНО Фолк певач Кеба тачно предвидео исход меча у Копенхагену (ФОТО)

0

И полувреме и крај и пенале, али и јунака меча

Пред први меч се водио срцем, силно је желео да његова Црвена звезда убедљиви слави резултатом 3:0, али је пред реванш меч црвено-белих против Копенхагена познати српски певач Драган Којић Кеба био рационалнији када је у питању прогноза коначног резултата!

Толико да је на крају погодио не само резултат, него и комплетан сценарио Звездиног меча у Данској. И то на нешто више од седам сати до почетка утакмице. Тачније – у уторак у 12.27 минута!

Током једне преписке са новинаром Телеграфа, Кеба је изнео две опције. Једна да ће Копенхаген водии на полувремену и да ће на крају бити реми. И друга, да ће реми бити и на почетку и на крају меча.

У оба случаја је прогнозирао да ће резултат на крају бити 1:1, да ће меч отићи у пенале и да ће Звезда тамо победити. А као двојицу јунака окарактерисао је Милана Борјана и Марка Марина.

Наравно, Борјан је са три одбрањена пенала у серији дефинитивно био јунак меча, док је Марин асистирао код јединог гола црвено-белих у регуларном делу.

Јесте капитен Звезде промашио први пенал у серији, али је у Копенхагену плесао по терену.

– Ето, погодио сам пречку. Није ушла, али знајте да је било јако лепо ове ноћи промашити пенал. Да смо остали са 11 играча, сигурно би за 90 минута дали још један гол – рекао је Марин после меча.

Можда је овако и слађе, барем за Кебу који се показао као добар прогнозер овога пута.

                 ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!