Прочитај ми чланак

Ненад Бјековић: Михајловић је жртва!

0

nenad-bjekovic-1401223907-505601Позивам челнике ФСС да не одуговлаче с одлуком ко ће бити селектор јер Друловићу није лако, каже бивши челник Партизана

Бивши спортски директор Партизана Ненад Бјековић истиче да репрезентација Србије с Љубинком Друловићем показује квалитет који охрабрује пред почетак квалификација за ЕП у Француској, али указује и на проблем нерешеног статуса новог селектора. Савет функционерима ФСС је да што пре донесу коначну одлуку.

– Читам да Друловић каже како ради и спрема се као да ће дуго бити селектор, али из искуства знам да није миран кад се повуче сам или седне с пријатељима и да размишља о свом статусу. То не треба репрезентацији. Не мора да се ломи преко колена, али не ваља да се дуже задржи као привремени селектор – прича Бјековић.

Бивши директор Партизана анализирао је игру Србије против Јамајке.

– Противник није из групе јаких светских екипа, што не значи да треба потценити добру игру наших, посебно у првом полувремену. Види се ту много добрих ствари, нарочито ми се допада тај дух заједништва који је донео Синиша Михајловић. Нажалост, он је стварајући тим жртвовао себе, али сад се примећује његов добар рад. Верујем да као навијачи имамо право да будемо оптимисти пред почетак квалификација за Европско првенство.

Бразил ће бити права провера.

– Не бих волео да неко ствара утисак о тиму и Друловићу на основу те утакмице. Наши млади репрезентативци треба да одиграју најбоље што могу и да им тај меч послужи за стицање искуства – истиче Бјековић.

( Курир )