Прочитај ми чланак

Немања Недовић подржао народни протест у Београду (ФОТО)

0

Хиљаде грађана кренуло је у понедељак, 8. маја, у шетњу до Владе Србије поводом две велике трагедије које су се десиле прошле недеље у ОШ "Владислав Рибникар" и у селима у околини Младеновца и Смедерева.

Испред Народне скупштине Србије окупило се више хиљада грађана, Трг Николе Пашића је био препун, а улицама Београда у шетњу је тада кренула непрегледна колона грађана.

Трагедије које су погодиле Србију утицале су и на спорт, али и спортисте који су на разне начине одали почаст преминулим жртвама.

Кошаркаши Партизана, Меге и многи други носили су на загревањима посебне мајице посвећене жртвама, док се посебно издвојио кошаркаш Црвене звезде Немања Недовић.

Још једном је плејмејкер црвено-белих показао емпатију према српском народу који је шетао улицама, тако што је на свом Инстаграм профилу окачио слику са шетње.

Широм друштвених мрежа његови пратиоци су поделили ову фотографију и да је њом расплакао многе.

Недовић је на почетку године на загревању носио мајицу на којој су на леђима била написана имена дечака са Косова, који су на дан утакмице са Валенсијом упуцани од стране Албанца.

Српски репрезентативац ће са Звездом покушати да одбрани титулу АБА лиге, а већ је са црвено-белима обезбедио полуфинале пошто је у четвртфиналу био бољи од Задра (2:0).