Прочитај ми чланак

Немања Бјелица огорчен због напада на кума у Книну: Безакоње!

0

Немања Бјелица реаговао је на инцидент у ком је нападнут његов кум Сава Лешић.

Сава Лешић је као дете моро да избегне из Книна. И сада, као одрастао човек, морао је да се суочи са траумама. Хрватски медији су објавили да је дошло до инцидента у којем је учествовао српски кошаркаш Сава Лешић.

Они су навели да су породица кошаркаша и он претукли хрватску породицу после свађе на аутопуту. Испоставило се да је Лешић био мета напада оца, хрватског бранитеља који сада ради у полицији, и сина који је војно лице. Он је дао изјаву за Спортал, у којој је изнео целу своју причу.

– Пре уласка у село Косово поред Книна хтео сам да обиђем ауто немачких регистрација који ми није дозвољавао да га обиђем и прелазио је у моју траку. У том тренутку је долазило возило из супротног смера где су секунде делиле мене и моју породицу од катастрофалног удеса – наводи за Спортал кошаркаш Сава Лешић.

Након тога, како нам прича, на првом искључењу је стао да види разлог због чега је та жена то урадила, поготово што је и она имала мало дете у колима.

– Међутим, одмах је кренуло вређање на националној основи где је она рекла да смо ми четници и да јој је мука од нас. Супруга је изашла из кола, девојчица од 13 година је скочила на њу и кренула да је чупа. Раздвојио сам их, ушли смо у кола, кренуо ка нашем засеоку и приметио да ме то возило прати и слика ауто константно. Када смо стигли кући после неких 30 минута дошла су два аутомобила и изашла су два човека један средњих година и један млађи. Тада крећу да траже по дворишту ауто и када је млађи видео мој ауто кренуо је да виче: То је тај то је тај, а старији: Убили сте ми мајку 95. сад ћу вас побити све и кренуо је да удари мог брата, у даху је рекао Лешић, па наставио:

– Након тога смо у самоодбрани одрегаовали да не дође до већег инцидента и старији човек је отишао до кола да извуче ланац са металним предметом и прво је ударио моју мајку, а затим кренуо ка мени где сам покушао да се браним бежећи. Након тога док ме је јурио он је пао, што сам ја искористио да га разоружам и тад се појавио млађи који је напао мене, али тај напад брат и ја одбијамо, где се млађи повукао одмах а старији је наставио са претњама. Од тог тренутка ми смо настојали да они што пре оду и да се та ситуација заврши јер су сва деца мог брата и мене била на тераси, вриштала, плакала и било је много стресно за све нас то да гледамо. На сву срећу они су отишли кућама, ми смо случај пријавили полицији. Био сам принуђен да дам ову изјаву због свега што је објављено у хрватским медијима, више де по овом питању нећу оглашавати, за Спортал је рекао Лешић.

На све то, реаговао је и његов кум Немања Бјелица.

– Такво је неко време дошло, дозвољено је да те нападну и на кућном прагу. Безакоње – написао је Бјелица.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!