Прочитај ми чланак

НЕМА ЗА БОЛЕСНУ ДЕЦУ Пикси у ФСС прима 120.000 евра месечно, Бјековић 7.000…

0

Заслужују ли толике плате? Откуд толико новца? Да ли пласман на Светско првенство кошта толико? Откуд Томислав Караџић на платном списку ФСС?

Док децу лечимо СМС порукама, болнице се распадају, институције су урушене, а грађани једва састављају крај с крајем, у Фудбалском савезу Србије се разбацују новцем и још им помаже Суперхик Вучић отимањем из буџета.

Мало су милиони евра добијени од ФИФА за пут на Мундијал, још су добили и милион евра од државе, пара свих наших грађана, а плате у Кући фудбала су брутално високе. Како Директно сазнаје, селектор Драган Стојковић Пикси има месечну зараду од чак 120.000 евра! И ма какав посао урадио за нашу репрезентацију и био заслужан за пласман на СП у Катар 2022, примати 1.440.000 евра годишње у земљи каква је Србија, која грца у беди и сиромаштву, је превише бахато.

Ненад Бјековић, потпредседник ФСС, који се до јуче клео у Славишу Кокезу, а данас је кандидат за председника ФСС, зарађује месечно 7.000 евра! Слатке су паре у 75. години, и уместо да оде за Кокезом, који га је и довео ту, Бјековић је нашао новог газду. Има за томпусе и скупоцена пића…

Генерални секретар ФСС Јован Шурбатовић (један од вођа навијача Звезде током 90-их) сваког првог у месецу инкасира 6.000 евра само од ФСС, али заједничко за све њих јесте да имају службени аутомобил, возача и картице за репрезентацију.

Да парадокс буде већи, Томислав Караџић, дугогодишњи председник ФСС, још прима плату у Кући фудбала и то, како сазнајемо у износу од 4.000 евра!

Разбацују се народним парама,  које је Вучић отео од народа и донирао у ФСС да би контролисао и ову институцију, а туђ новац радо дели полтронима који му љубе скуте. ФСС је до јуче водио Славиша Кокеза, који је по режимским таблоидима, хтео да убије председника државе, а по медијима који су под Вучићевом контролом, украо је из буџета Србије до сада 640 милиона евра само на Царини. А где су остале крађе и махинације?!

Србијо, народе, гледај, и пати. Сиротињо цркни. И навијај у Катару да им дигну плате и да Данило поново о државном трошку допутује са навијачима и заузме први ред трибина на СП како би бодрио „татину екипу“.