Прочитај ми чланак

НЕДОВИЋ ПЕЦКА: Када су квалификације за Олимпијске игре?

0

Немања Недовић упитао је на Твитеру када се играју квалификације за Олимпијске игре, након што је Србија изгубила шансу да се пласира на њих путем СП.

Победом Француске над Сједињеним Америчким Државама, наши кошаркаши више немају шансу да оду на Игре преко Мундобаскета.

Најбоље две европске селекције из Кине обезбедиће директан пласман на Олимпијске игре, а како се Француска и Шпанија налазе у полуфиналу, то значи да ће карте припасти њима.

Иако су га готово сви видели као путника за Кину, Недовић се није нашао на списку за Светско првенство, што му је тешко пало. Од тога је прошло доста времена и Недовић је на званичном Твитер профилу питао када се играју квалификације, пошто, како каже, мора да се жени.

„Када су квалификације?“, упитао је Недовић.

Поједини су га напали како је перфидно то што ради, а он је одговорио: „Шта је перфидно легендо? Морам да се женим“.

Такође, људи су коментарисали како то не би требало да га занима јер се неће наћи на списку, на шта је он написао да „пита за другара“.

Било је и оних који су га саветовали да се „преподне ожени, потом послеподне дâ Чесима 25 поена, а онда увече да стигне на сликање у ресторан“. На то је Недовић одговорио: „Та енергија ми треба бре!“.

Недовић овог лета није играо за Србију, а многи се надају да ће га ускоро поново видети у националном дресу.