Прочитај ми чланак

NBA ЗВЕЗДЕ БЕСНЕ: Које су то наше акције изнервирале Американце?

0

Мирослав Радуљица је у дуел са кошаркашком репрезентацијом САД ушао без икаквог респекта према НБА звездама против којих је већ играо у најјачој лиги света. На његову и нашу несрећу брзо је скупио пет личних грешака, па није могао да помогне у завршници меча.

600293_2016-08-12t234044z-1292526137-rioec8c1trupj-rtrmadp-3-olympics-rio-basketball-m_f

Reuters

Радуљица је већи део другог полувремена провео на клупи због проблема са личним грешкама
Искусни центар открио је да су се Американци прилично изнервирали после одређених акција које су им „орлови“ продали.

– Мало смо се загрејали после лошијег почетка меча и показали да можемо да играмо са Американцима. Опет нас је једна лопта коштала пораза. Имамо квалитет, не зато што су ово НБА играчи, него што ми, као екипа, гледамо само себе.

Мислим да их је изнервирало неколико наших акција, а чини ми се и да они мало потцењивачки улазе у утакмице са нама. Не бих смео да тврдим да не испадне да сам рекао нешто лоше, али имам такав утисак и мислим да су се баш због тога мало изнервирали.

Идемо даље, заборавићемо ову утакмицу, али нам она даје наду да можемо да играмо против свакод противника – рекао је Радуљица, а преноси сајт КСС.

Нашу селекцију у 5. колу очекује дуел са репрезентацијом Кине, а већ сада је готово извесно да ће изабраници Александра Ђорђевића завршити надметање на четвртом месту па ће за противника имати најбољег из групе Б.