Прочитај ми чланак

Навијачи Звезде моле Кона да их пусти на трибине за Милан

0

Фудбалери Црвене звезде играће противи Милана у шеснаестини финала Лиге Европе, а поједини навијачи српског шампиона спремни су да пређу све границе, па чак да и по цену живота, само да се нађу на стадиону.

Сви спортски догађаји у Србији одржавају се пред празним трибинама, а публике нема због спречавања ширења коронавируса током пандемије.

Бројке по питању Цовид-19 су страшне у Србији, али то не спречава навијаче Звезде да имају прилично сулуде идеје.

Поједине присталице црвено-белих спремне су на све, па чак и по цену живота, само да би уживо гледале вољени клуб против Милана у нокаут фази Лиге Европе, средином фебруара.

“Докторе, помоз Бог! Јављам Вам се клечећи на ногама да дозволите публику на утакмици Црвена звезда – Милан, јер бисте у супротном срушили снове целом Балкану да уживо види Златана Ибрахимовића и дуел тренутно два најјача европска клуба. Унапред захвалан и надам се да разумете да смо спремни да ризикујемо животе нас и наших ближњих због ове утакмице”, порука је која је стигла епидемиологу Предрагу Кону.

И управо је оваква порука прилично поделила “Делије”, јер су многи осудили овакав захтев, односно то што би неко на трибине само због доласка Златана Ибрахимовића на “Маракану”, а не да би превасходно бодрио Црвену звезду.