Прочитај ми чланак

НАПАД НА СРБЕ КОД КНИНА: 15 маскираних нападача напали госте док су гледали Звезду

0

У нападу који се догодио на Србе у Бискупији код Книна повређено је једно дете.

Наиме, док је Црвена звезда је играла утакмицу у Берну против Јанг Бојса, петнаестак маскираних нападача упало је у кафић “Буффет Петко” и тукло госте који су гледали утакмицу. Међу гостима били су и жена и деце.

Foto: Printscreen/feral.news

Хоспитализовано је укупно пет Срба, као и власник кафића. Према незваничним информацијам, власник кафића је задобио ударац флашом у главу, а његова супруга има посекотину на нози. Међу хоспитализованим је и дете (9).

Полиција интензивно трага за нападачима, али има индиција да нису из Книна и околине.

Након тога, око 22.50 сати у месту Ђеврске, неколико, за сада, непознатих особа је вербално, а потом и физички напало власника угоститељског објекта и госте и оштетили инвентар. Нико није повређен.

Све околности овог догађаја се утврђују, а полиција интензивно предузима мере и радње у циљу откривања особа везаних за овај догађај, који је оквалификован као кривично дело насилничког понашања, наношење физичких повреда и оштећења туђе ствари.

– Током досадашњег поступања, неколико особа, које се доводе у везу с овим догађајем, су приведене у просторије полиције на испитивање – саопштила је полиција.